شیرینی پسته ای به سبک ترکیه
يكشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۷ ب.ظ
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۲ قاشق
نشاسته ذرت ۲ قاشق
پودر قند ۲ قاشق
پودر پسته ۲ قاشق
آرد ۱٫۵ لیوان
رویه:
پودر پسته
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک کره را ذوب کرده و میگذاریم سرد شود سپس در یک ظرف کره ذوب شده را ریخته رویش روغن مایع, نشاسته,پودر قند, پودر پسته و آرد را کم کم میریزیم
و خوب ورز میدهیم تا خمیر بدست نچسبند از خمیر تکه هایی به اندازه کوچکتر از گردو برداشته ودردست گرد میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته ورویش میچینیم در فر ۱۷۰ درجه از
قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد وقتی سرد شد سرو میکنیم.
دکترسلام