بلغور پلو با بادمجان و قارچ
رسپی آموزش ما مخلوطی از بلغور و بادمجان قارچ است همانگونه که اطلاع داریم قارچ جزو موادی است که سرشار از پروتئین است
مواد لازم :
بلغور ۲ لیوان
بادمجان ۱ عدد متوسط
قارچ ۶ عدد
پیاز متوسط ۱عدد
سس فلفل ۱ قاشق مربا
روغن مایع ۱۰ قاشق
نمک ۱ قاشق مربا
فلفل سیاه ۱قاشق چای سرخالی
آویشن ۱ قاشق چای سرخالی
طرزتهیه :
بادمجانها را خرد کرده و نیم ساعت در آب نمک قرار می دهیم . در یک قابلمه روغن مایعه ریخته تا گرم شود و بادمجانهای شسته و خشک شده را می ریزیم و ۴ دقیقه تفت می دهیم
سپس پیازهای ریز خرد شده را می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس رب می ریزیم سپس قارچها را ریخته به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم بلغور ها را شسته و هم می زنیم
در آخر ادویه جات را می ریزیم . سپس ۲٫۵ لیوان آب جوش را می ریزیم تا برنج ها بپزد در حرارت کم گذاشته تا آبش را بکشد سپس از حرارت برداشته و ۱۰ دقیقه بعد سرو می کنیم.
دکترسلام