ماهی بخارپز با طعم فلفل
بهتر است از مصرف ماهی غافل نشوید و این ماده غذایی دلچسب را در منوی غذایی تان بگنجانید و از مزایا و خاصیت های مفید آن بهره مند شوید می خواهیم
روش تهیه نوعی ماهی بخارپز و بسیار لذیذ و خوش عطر و طعم را به شما آموزش دهیم
ویتامینC موجود در لیموترش مهمترین عامل شادیساز بودن این غذاست. ناقلین عصبی به مجموعهای از مواد برای فعالیت احتیاج دارند که یکی از آنها همین ویتامینC است.
امگا۳ موجود در ماهی هم روی عملکرد سروتونین مغز تاثیر میگذارد.
در برخی افراد میزان کم سروتونین با کمبود امگا۳ در ارتباط است. بهتر است ماهی را طوری مصرف کنید که مواد مغذیاش ازبین نرود. بهترین نوع پخت ماهی بخارپز شدن است.
سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را ازبین میبرد. فلفلقرمز هم کاپسایسین دارد که به کاهش علائم افسردگی کمک میکند. این ماده توانایی تحریک تولید آندروفین دارد
که هورمون خوشاخلاقی است. پس اگر مشکل گوارشی ندارید، میتوانید برای شاد شدن از فلفلقرمز استفاده کنید.
مواد لازم:
ماهی قزلآلا: یک عدد
سیر: ۳حبه
پیاز: یک عدد
فلفلقرمز: نصف قاشق چایخوری
لیموترش تازه: ۲عدد
نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
روغنزیتون: ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱-سیر را له کرده و با روغنزیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.
۲-حالا فلفلقرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.
۳-مواد بهدست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.
۴-حالا ماهی را برای ۲۰دقیقه در فر با درجه ۱۸۰سانتیگراد بگذارید.
۵-بعد از ۲۰دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.
مجله سیب سبز