لقمه اسفناج
مواد لازم
ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یک پیمانه
سرکه : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج : ۵۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
پنیر سفید : ۵۰ گرم
کره : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناج های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
به مواد نمک و فلفل بزنید و سپس از روی حرارت بردارید و پنیر خردشده را با آن مخلوط کنید.
در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ، آرد ذرت، بکینگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را اضافه و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد، اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و از مایه اسفناج کمی در آن بگذارید، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آنها زرده تخم مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
خراسان