کیک گردو و دارچین
مواد لازم برای روی کیک:
شکر قهوه ای- یک سوم پیمانه (می توانید با شکر سفید جایگزین کنید)
شکر سفید- یک سوم پیمانه
آرد- یک سوم پیمانه
کره نرم- ۵۷ گرم
پودر دارچین- یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده- یک پیمانه
مواد برای تهیه کیک:
آرد- ۳ پیمانه
بکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین- یک قاشق چای خوری
ماست یا خامه- یک و سه چهارم پیمانه (هم دمای اتاق)
شکر ترجیحاً قهوه ای- یک پیمانه
تخم مرغ- ۳ عدد (با دمای اتاق)
کره آب شده و خنک- ۱۰۰ گرم *نمک- یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲ قالب ۲۳ سانتی متری را با کمی کره چرب کنید.
آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم الک کنید.
در ظرف دیگر، خامه، شکر قهوه ای و سفید، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط و به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مایه کیک را به طور مساوی در هر ۲ قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
برای تهیه مواد روی کیک : *با استفاده از انگشتان، شکر قهوه ای، شکر سفید، آرد، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید تا خیس شود، سپس گردو را به آن اضافه کنید.
مواد رویه را روی هر ۲ مایه کیک بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را در فر قرار دهید.
پس از آماده شدن، از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود.
خراسان