املت مرغ
جمعه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۴، ۰۱:۵۰ ب.ظ
مواد لازم:
مرغ آب پز شده – ۱۰۰ گرم
تخم مرغ – ۴ عدد
فلفل دلمه ای ریز خرد شده – یک پیمانه
گوجه فرنگی ریز خرد شده – یک پیمانه
پیازچه ریز خرد شده – یک پیمانه
نمک و فلفل – به اندازه کافی
آب لیمو – یک چهارم قاشق چای خوری
روغن – به میزان کافی
پیاز ریز خرد شده – یک پیمانه
طرز تهیه:
در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید، سپس تکه های مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز، پیازچه، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را کمی تفت دهید. آب لیمو را به آن اضافه کنید و مواد را از روی گاز بردارید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را هم بزنید و نصف آن را در ماهیتابه که کمی روغن دارد، بریزید. پس از پختن تخم مرغ ها، مواد را در داخل آن بریزید و نصف تخم مرغ را روی آن قرار دهید.
خراسان