ماکارانی همبرگری
مواد لازم:
۲ فنجان ماکارانی خام
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم گوشت راسته
۱ عدد پیاز خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی فلفل چیلی
نصف قاشق چایخوری دانه کرفس
۱ عدد کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سس ورستر شایر
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه تازه برای مزه دار کردن
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارانی ، آن را طبخ کنید.
در حین پخت ماکارانی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.
وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
حالا ماکارانی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.
در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی