پاستا با سس گردو
شنبه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ب.ظ
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور بپزید.
گردو، سیر، پنیرخامه ای، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و هم بزنید.
سس را به پاستای آبکش شده اضافه و سرو کنید.
مواد لازم برای ۸ نفر:
پاستای پاپیونی شکل : نیم کیلوگرم
گردوی خرد شده و تفت داده شده : یک پیمانه
سیر پوست شده : ۲حبه
خامه : یک و نیم پیمانه
پنیرپارمیزان : سه چهارم پیمانه (به دلخواه)
نمک و فلفل : به میزان کافی
خراسان