فلفل دلمه شکم پر
مواد لازم:
۱ فنجان برنج سفید نپخته
۲ فنجان آب
مواد لازم برای تهیه سس:
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ فنجان سس مارینا
۱ فنجان عصاره گوشت
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل دلمه قرمز خرد شده
مواد لازم برای داخل فلفل:
۵۰۰ گرم گوشت بدون چربی
۱۰۰ گرم سس تند ایتالیایی
۲۸۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
۴ حبه سیر له شده
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
چند عدد فلفل هندی
۴ عدد فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)
۱ فنجان پنیر پارمیسان
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.
پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.
مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.
گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.
فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.
بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی