گــــــــــردو

اسپاگتی کاربنارا

سه شنبه, ۲۵ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۰۳ ب.ظ
مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲۲۵ گرم گوشت نازک خرد شده

۱ تا ۲ عدد سیر له شده (اختیاری)
۳ تا ۴ عدد تخم مرغ

۱ فنجان پنیر پارمیسان خرد شده
۵۰۰ گرم اسپاگتی

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ روی گاز گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید. (یک قاشق غذاخوری نمک به ازای هر ۲ لیتر آب)

در همین حین، روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت را اضافه کرده و آرام بپزید تا ترد شود. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر صبر کنید. بعد گوشت و سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید.

در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ را هم زده و نصف پنیر را به آن اضافه کنید.
وقتی آب به نقطه جوش رسید، اسپاگتی را اضافه کرده و اجازه دهید بدون درب طبخ شود.

وقتی پاستا تقریبا نرم و آماده دم کشی شده، با استفاده از یک انبر آنها را به کاسه گوشت و سیر منتقل کنید. توجه داشته باشید که مقداری از رطوبت اسپاگتی باید چکیده و بعد به کاسه منتقل شود.

مقداری از آب اسپاگتی را نگه دارید.

اسپاگتی را خیلی سریع به کاسه منتقل کنید، چون به گرمای آن نیاز دارید. گرمای پاستا تخم مرغ را به اندازه کافی گرم کرده و باعث به وجود آمدن سس خامه ای می شود.

همه چیز را خوب هم بزنید و اجازه دهید تا تخم مرغ در حین هم زدن سفت شود.
تخم مرغ ها زده شده را به کاسه اسپاگتی ها منتقل کرده و نمک را اضافه کنید. مقداری آب اسپاگتی به آن اضافه کرده تا خشک نشوند.

باقی مانده پنیر و فلفل سیاه تازه را اضافه کرده و فورا سرو کنید.
اگر دوست دارید می توانید کمی جعفری تازه خرد شده هم روی آن بپاشید.

ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی