گــــــــــردو

طرز تهیه کباب آدانای خانگی

شنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ ب.ظ

همانطوریکه میدانید آدانا از شهرهای معروف ترکیه است که این کباب از غذاهای معروف این شهر است که در این سایت آموزش میدهیم که چگونه شیوه خانگی آن را درست کنیم


مواد لازم:

سیخ چوبی ۱۰ عدد

گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم کم چرب


سیر ۴ حبه

سس تند ۱ قاشق مربای سرپر


فلفل سیاه ۱ قاشق چای

نمک ۱ قاشق مربا


کره ۱ قاشق

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق


بلغور ۱ لیوان

فلفل سیاه ۱ قاشق چای


آب ۲ لیوان

نمک به اندازه کافی


طرز تهیه :

در یک ظرف گوشت چرخ شده, پیاز, سیر, سس تند, فلفل سیاه و نمک ریخته خوب هم میزنیم و ورز میدهیم تا تمام مواد باهم مخلوط شود سپس گوشت را به اندازه مساوی تقسیم کنید 

و بر روی سیخهای چوبی بگذارید و گاها دست را به آب فرو می بریم که کبابها باز نشود این کبابها را یکساعت در یخچال قرار می دهیم .

در قابلمه رب را ریخته خوب هم میزنیم سپس بلغور, فلفل سیاه و نمک و آب را ریخته خوب هم میزنیم وقتی آب جوشید حرارت را کم کرده و میگذاریم بلغور آبش را کامل

 بکشد ۱۵ دقیقه دم بکشد کبابها را در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار داده و میگذاریم در فر بپزد کباب را داغ داغ در داخل نان لواش قرار می دهیم با دوغ و پیاز سرو می کنیم.



دکترسلام

  • ۹۵/۰۱/۰۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی