پیش غذای مخصوص ترکیه ( کیسیر )
اسم این پیش غذای مخصوص ترکیه کیسیر است که در آن کشور طرفداران زیادی دارد و مواد اصلی آن بلغور است اکنون برای درست کردن :
مواد لازم:
بلغور ریز ۲ استکان
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق
آب ولرم ۸ قاشق
رب ۳ قاشق
گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد
خیار متوسط ۱ عدد
جعفری مقداری
رب انار ۱ قاشق
آب لیموی تازه نصف عدد
نمک ۱ قاشق چای
فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن
طرز تهیه :
در یک کاسه بلغور را ریخته رویش آب ولرم می ریزیم ۱۰ دقیقه بماند. سپس روی بلغور پیاز خرد شده, سیر رنده شده و رب ریخته و با دست خوب ورز می دهیم. در یک ظرف گوجه فرنگی
و خیار مکعبی خرد شده جعفری تقریبا ۳ مشت ریز خرد شده را می ریزیم روی بلغور گوجه فرنگی و خیار ریخته مخلوط میکنیم سپس نمک و آب لیمو ریخته و رب انار و روغن زیتون ,
فلفل سیاه و پاپریکا ریخته خوب هم میزنیم . در ظرف کشیده رویش را با خیارشور, برشهای لیموترش تزیین می کنیم.