گــــــــــردو

پیش غذای مخصوص ترکیه ( کیسیر )

يكشنبه, ۸ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۱۷ ب.ظ

اسم این پیش غذای مخصوص ترکیه کیسیر است که در آن کشور طرفداران زیادی دارد و مواد اصلی آن بلغور است اکنون برای درست کردن :


مواد لازم:


بلغور ریز ۲ استکان

پیاز کوچک ۱ عدد


سیر ۳ حبه

روغن زیتون ۲ قاشق


آب ولرم ۸ قاشق

رب ۳ قاشق


گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد

خیار متوسط ۱ عدد


جعفری مقداری

رب انار ۱ قاشق


آب لیموی تازه نصف عدد

نمک ۱ قاشق چای


فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن


طرز تهیه :


در یک کاسه بلغور را ریخته رویش آب ولرم می ریزیم ۱۰ دقیقه بماند. سپس روی بلغور پیاز خرد شده, سیر رنده شده و رب ریخته و با دست خوب ورز می دهیم. در یک ظرف گوجه فرنگی

و خیار مکعبی خرد شده جعفری تقریبا ۳ مشت ریز خرد شده را می ریزیم روی بلغور گوجه فرنگی و خیار ریخته مخلوط میکنیم سپس نمک و آب لیمو ریخته و رب انار و روغن زیتون ,

فلفل سیاه و پاپریکا ریخته خوب هم میزنیم . در ظرف کشیده رویش را با خیارشور, برشهای لیموترش تزیین می کنیم.

  • ۹۵/۰۱/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی