گــــــــــردو

خورشت درجه یک

سه شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۰۹:۰۸ ب.ظ

برای تهیه زرشک پلو، چون زرشک لطیف بوده و سریع می سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده و بلافاصله شکرو کمی آب را به آن اضافه کنید

 تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد .برای تهیه خورشت ابتدا گوشت خورشت را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، باعث

 بدرنگ شدن خورشت می شود.خورشت باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.انواع سبزی ها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.

خورشت را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.پیاز آن را طوری خلال کنید که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود .

 برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، کمی زردچوبه اضافه کنید.نمک و ترشی خورشت را در آخر طبخ اضافه کنید . مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل وذائقه کم و زیاد کرد.

  • ۹۴/۰۶/۳۱
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی