رسپی شیرینی یاسمین
شنبه, ۱۴ فروردين ۱۳۹۵، ۰۹:۳۸ ب.ظ
مواد لازم:
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱ استکان
بکینگ پودر ۱ پاکت
ماست ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
سرکه ۱ قاشق
ایرمیک ۱ لیوان
آرد به اندازه لازم
فندق به اندازه لازم
شربت:
شکر ۳٫۵ لیوان
آب ۳٫۵ لیوان
آب لیموی تازه چند قطره
طرز تهیه :
برای درست کردن شربت شکر, آب, آب لیمو را جوشانده ۲۰ د قیقه بعد از حرارت برداشتخ و می گذاریم سرد شود
خمیر:
غیر از آرد و فندق بقیه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده در آخر کم کم آرد و را ریخته تا خمیری شود که بدست نچسبد. سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده
و مثل تصویر شکل می دهیم همانطوری که تصویر می بینید وسط آن قندق است سپس در سینی فر چرب شده چیده در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم
وقتی از فر در آوریم شیرینی گرم و شربت سرد باشد وقتی سرد شد سرو می کنیم.
دکترسلام