سالاد کلم قمری
شنبه, ۱۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴ ب.ظ
مواد لازم:
۲ عدد کلم قمری (پوست کنده)
پیازچه (خیلی ریز خرد بشه)
مقداری تربچه (هر کدوم به چهار قسمت بریده بشن)
عصاره نصف یک لیموترش
برای سس:
۱۷۵ گرم مایونز
۵۰ گرم ترب کوهی
مقداری فلفل سیاه تازه
سالاد
طرز تهیه:
با استفاده از یه چاقوی تیز، کلم قمری (یا کلم سنگی) رو پوست کنده و به صورت نواری خرد کنین. اونا رو همراه با پیازچه در یه کاسه ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک بهش اضافه کنین.
این مخلوط رو برای ۳۰ دقیقه کنار گذاشته و اجازه بدین نمک هر گونه آب اضافه سبزیجات رو بیرون بکشه.
در همین حال، مایونز، ترب کوهی و فلفل سیاه رو با هم مخلوط کنین. بعد از نیم ساعت سبزیجات رو داخل یه پارچه تمیز و خشک قرار بدین تا آب اضافی اون خشک بشه و بعد در یه کاسه بریزین. مخلوط کلم قمری، تربچه، سس و آب لیمو رو در مرحله آخر با هم خوب ترکیب کرده و سرو کنین.
نوین زی