چاشنی هلو و فلفل
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۳ عدد پیاز خرد شده
مقدار زنجبیل خرد شده (به اندازه ی یک بند انگشت)
۱ قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
۲ قاشق چایخوری دانه شوید
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری میخک صدپر
نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی
۳ عدد فلفل قرمز (بدون دانه و خرد شده)
۴۰۰ میلی گرم سرکه سفید
۴۰۰ گرم شکر دانه ریز
۱۰۰ گرم غوره
۱ کیلوگرم هلو (خرد شده)
طرز تهیه:
روغن رو در یه قابلمه یا یه ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز رو داخلش سرخ کنین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنه. زنجبیل رو اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.
ادویه ها رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت بدین تا عطرشون بپیچه، بعد فلفل، سرکه و شکر رو اضافه کرده و بذارین برای ۱۰ دقیقه بجوشن تا شکر حل شده و فلفل ها نرم بشن.
حالا غوره و هلو رو هم اضافه کرده و اجازه بدین ۴۵ دقیقه آروم بجوشه تا زمانی که چاشنی شما از حالت آبکی دربیاد. حالا ظرف رو از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه بذارین به همون
حالت بمونه. در حالی که هنوز گرمه یه شیشه تمیز برداشته و چاشنی رو داخلش بریزین. شیشه چاشنی رو در یه جای خنک و تاریک نگه دارین. این چاشنی رو میتونین برای ۳ ماه
خارج از یخچال نگه داشته و به محض باز شدن باید داخل یخچال بذارین و در عرض یک ماه مصرفش کنین.
نوین زی