هویج پلو با قارچ
سه شنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۵، ۰۶:۵۱ ب.ظ
مواد لازم برای ۵نفر:
قارچ – ۴۰۰گرم
هویج – ۲عدد متوسط
زنجبیل – یک تکه کوچک
عسل – یک قاشق غذاخوری
سس سویا – ۲ قاشق غذاخوری
برنج خیس شده – ۲پیمانه
برگ گشنیز- مقداری برای تزیین
روغن – به مقدار کمی
طرز تهیه:
قارچ و هویج را خرد کنید.زنجبیل را رنده کنید.قارچ، هویج و زنجبیل را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.زمانی که یک چهارم آب هویج، قارچ و زنجبیل باقی ماند،
عسل و سس سویا را به آن اضافه کنید و بگذارید پخت به مدت ۲دقیقه روی حرارت متوسط ادامه پیدا کند.سپس مواد را از صافی رد کنید و مایه به دست آمده را کنار بگذارید.
برنج را بپزید و صاف کنید، سپس مواد را لابه لای برنج قرار دهید و دم کنید.غذا را با برگ های گشنیز تزیین کنید.
خراسان