کیک پرتقال با آرد ذرت
پنجشنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۳۱ ب.ظ
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱ پاکت
فندق ۱ لیوان
شیر ۱ استکان
پرتقال ۱عدد
روغن مایع ۱ لیوان
آرد ذرت ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
آرد ۴ قاشق سرپر
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را در یک ظرف ریخته و با میکسر هم می زنیم. سپس روغن مایع,آرد ذرت و ۴ قاشق سرپر آرد , بکینگ پودر, وانیل و پودر فندق می ریزیم
سپس آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب هم میزنیم در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده ریخته در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شد ه قرار داده تا
طلایی شود وقتی رنگ کیک عوض شد درجه فر را در ۱۶۰ درجه قرار داده و به پختن ادامه می دهیم
سپس بعد از سرد شدن سرو می کنیم
دکترسلام