میگو و کلم بروکلی سرخ شده
مواد لازم:
یک چهارم فنجان سوپ مرغ
۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
نصف قاشق چایخوری روغن کنجد
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده
۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (پوست کنده)
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۴۵۰ گرم میگوی درشت (پاک شده)
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۴ فنجان کلم بروکلی کوچک
۱ فنجان پیاز خرد شده
طرز تهیه:
۶ ماده غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم رو در یه کاسه با استفاده از یه همزن خوب مخلوط کنین. یه ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن کانولا رو روی حرارت متوسط گرم کنین.
زنجبیل و سیر رو داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدین. میگوها رو به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدین. حالا مخلوط میگو رو از ماهیتابه دربیارین.
یک قاشق باقی مونده روغن کانولا رو به ماهیتابه بریزین. بروکلی و پیاز رو بهش اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدین، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد بشن. حالا مخلوط میگو و مخلوط
سوپ رو به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ بشه طبخش کنین. هم زدن رو فراموش نکنین!
نوین زی