پاستای خامه ای میگو و سبزیجات
مواد لازم:
۱۷۰ گرم اسپاگتی
۳۴۰ گرم میگوی خام (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد بشه)
مقداری مارچوبه (خرد و نازک شده)
یک عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
۱ فنجان نخود فرنگی تازه یا منجمد
۳ حبه سیر خرد شده
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
یک و نیم فنجان ماست کم چرب
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
یک چهارم فنجان دانه کاج بو داده
طرز تهیه:
یه قابلمه آب بذارین جوش بیاد. اسپاگتی رو داخل آب جوش ریخته و ۲ دقیقه کمتر از اون مقداری که روی بسته ذکر شده طبخ کنین. حالا میگو، مارچوبه، فلفل دلمه و نخود فرنگی رو اضافه کرده
و بذارین پاستا نرم شده و میگو بپزه (۲ تا ۴ دقیقه). خوب آبکشی کنین.
سیر و نمک رو در یه کاسه بزرگ خوب مخلوط کرده و بذارین حالت خمیری شکل بگیره. ماست، جعفری، آلیمو، روغن و فلفل رو با هم خوب هم بزنین.
مخلوط پاستا رو هم بهش اضافه کرده و اگه دوست داشتین با دانه کاج سرو کنین.
نوین زی