گلابی کاراملی با بستنی
چهارشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۵، ۰۶:۰۰ ب.ظ
مواد لازم:
گلابی سفت و رسیده – ۳ عدد
آب لیمو – یک قاشق غذاخوری
کره بدون نمک – ۲قاشق غذاخوری
شکر – ۳ قاشق غذاخوری
پودردارچین – نصف قاشق چای خوری
پودرزنجبیل – نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
گلابی را پوست بکنید و برش بزنید، سپس با آب لیمو مخلوط کنید.
کره را در ماهیتابه داغ کنید و گلابی ها را روی حرارت پایین به مدت ۱۰دقیقه تفت دهید.
شکر، دارچین، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و پس از گذشت ۱۰دقیقه تفت خوردن به گلابی اضافه کنید. حرارت را بیشتر کنید و به مدت ۵دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم و کاراملی شود.
گلابی را با بستنی دلخواه یا ماست چکیده سرو کنید.