بشقاب ایتالیایی گوجه فرنگی
جمعه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۵، ۰۹:۱۲ ق.ظ
مواد لازم:
یه دسته ریحان (خرد شده) (مقدار کمی از برگهای اون رو برای سرو نگه دارین)
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶۰۰ گرم گوجه فرنگی (از انواع گوجه استفاده کنین)
۱ عدد پیاز قرمز (خرد شده)
۱۷۵ گرم آرتیشو (کنگر فرنگی)
بشقاب گوجه
طرز تهیه:
برای تهیه سس، ریحان خرد شده رو با روغن زیتون در یه کاسه کوچیک خوب ترکیب کنین.
گوجه های بزرگتر رو خرد کرده و کوچیک ها رو نصف کنین. بعد اونا رو در یه بشقاب چیده و روش تکه های پیاز و آرتیشو بذارین. برگ های ریحان رو روی این مواد پخش کرده
و سس رو اضافه کنین. در آخر کمی فلفل سیاه روی سالاد بپاشین.
نوین زی