کیک کاراملی
مواد لازم برای کیک
آرد – یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر – نصف قاشق چای خوری
شکر – یک و یک چهارم پیمانه
کره نرم – ۱۱۳گرم
تخم مرغ – ۳عدد
خامه – نصف پیمانه
وانیل – کمی
مواد لازم برای روی کیک
شکر – یک و نیم پیمانه
کره – نصف پیمانه
خامه ولرم شده – ۲پیمانه
وانیل – کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.قالب چهارگوش، حدود ۲۲سانتی متری را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید و کنار بگذارید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر و کره را مخلوط کنید و هم بزنید تا سبک و یکدست شود. هر بار یک تخم مرغ اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید. خامه و وانیل را به آن اضافه کنید.
سپس آرد را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.مایه کیک را در قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر بگذارید.پس از پخت، کیک را از فر در بیاورید
و بگذارید کاملا خنک شود.کیک را به طور افقی به ۲ تقسیم کنید.برای تهیه کارامل، شکر و کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و به طور منظم هم بزنید تا به رنگ طلایی در بیاید.
از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید سپس مجدد روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود. پس از این که مواد را از روی حرارت برداشتید،
کمی وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا براق شود.غلظت کارامل باید به اندازه ای باشد که وقتی روی بشقاب می ریزید، کمی پخش شود.کارامل را وسط و روی کیک بریزید.
خراسان