گــــــــــردو

دیپ اسفناج

دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۷:۰۲ ق.ظ

مواد لازم:


۱ قاشق چایخوری روغن

نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی سبز (خرد شده)


۱ فنجان اسفناج خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری پیاز خرد شده


یک چهارم فنجان پنیر رنده شده

یک چهارم فنجان شیر


نمک و فلفل برای مزه دار کردن


طرز تهیه:


روغن رو در یه ماهیتابه نچسب گرم کرده و بعد پیاز و فلفل رو روی حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که پیازها طلایی رنگ بشن.

اسفناج و پنیر رو هم اضافه کرده و روی همون حرارت برای سه تا چهار دقیقه طبخ کنین. طی این زمان گاهی این مخلوط رو هم بزنین.

شیر رو هم اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگه طبخ کنین. (گاهی هم بزنین)

نمک و فلفل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین ، بعد اون رو کنار گذاشته تا خنک بشه.

این ترکیبات رو در یه مخلوط کن ریخته تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل بشه.

این دیپ رو روی نون تست زده و سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۵/۰۱/۳۰
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی