گــــــــــردو

املت جوانه ماش

چهارشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۰۴ ق.ظ

مواد لازم برای یک نفر


جوانه ماش – یک پیمانه

سفیده تخم‌‌مرغ – یک عدد


قارچ – یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی‌ شده – یک پنجم پیمانه


گوجه‌ فرنگی متوسط – یک عدد

نمک و فلفل – به مقدار لازم


پنیر صبحانه برش زده ‌ شده –یک چهارم پیمانه

روغن یا کره – ۳ قاشق غذاخوری


آبلیمو- یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


قارچ‌ها را بشویید و ورقه ورقه کنید. کمی آبلیمو روی آنها بریزید و بعد در یک تابه روی حرارت زیاد با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. جوانه را هم اضافه کنید

و کمی حرارت دهید تا نرم شود. گوجه‌فرنگی را برش بزنید، دانه‌های آن را جدا کنید و فیله آن را به شکل مربع‌های کوچک برش بزنید.در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

گوجه‌فرنگی‌های خردشده را در تابه بریزید و حرارت دهید تا نرم شود. قارچ ، فلفل دلمه‌ای و جوانه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

سفیده را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید. مواد را در سطح تابه پخش کنید، حالا سفیده تخم‌مرغ را روی آنها بریزید، در تابه را بگذارید تا سفیده خودش را بگیرد.

ظرف را از روی حرارت بردارید و املت را در ظرف مورد نظر بکشید. می‌توانید روی آن را با تکه‌های پنیر صبحانه تزئین کنید. این املت را با نان جو و آب پرتقال سرو کنید.


خراسان

  • ۹۵/۰۲/۰۱
  • blogo

آشپز خانه

املت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی