کوکوی قارچ و پیازچه
چهارشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۲۰ ق.ظ
مواد لازم:
روغن زیتون- ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده- یک بسته
قارچ خرد شده- ۲۰۰ گرم
تخم مرغ- ۶ عدد
خامه یا ماست چکیده- نصف پیمانه
جعفری خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل- به میزان کافی
پنیر پیتزای رنده شده- سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
در یک قاشق روغن زیتون، قارچ ها را کمی تفت دهید و آب اضافه آن را بگیرید.
به قارچ، پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها، خامه و جعفری، پنیر، نمک و فلفل را خوب هم بزنید و مواد قارچ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
باقی مانده روغن را در ماهیتابه نچسب بریزید و پس از کمی داغ شدن، مواد را در آن بریزید؛ پس از پخت یک طرف کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد.
خراسان