برنج مخلوط با طعم گشنیز
پنجشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۳۰ ق.ظ
مواد لازم:
برنج – ۵۰۰گرم
پیاز خرد شده – ۲ عدد
سیر خرد شده – ۴حبه
فلفل سبز خرد شده – ۲عدد
گشنیز خرد شده – ۲ پیمانه
پودر دارچین – یک قاشق چای خوری
برگ بو – ۲عدد
هل – ۲عدد
میخک – ۲عدد
دانه خردل – یک قاشق چای خوری
روغن – ۳قاشق چای خوری
نمک – به اندازه کافی
طرز تهیه:
برنج را آب کشی کنید.
روغن را داغ کنید، سپس دانه خردل و برگ بو را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سیر ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز خرد شده، هل و میخک را با هم آسیاب و به روغن حاوی دانه خردل اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس لابه لای برنج آبکشی شده، بریزید و دم کنید.
خراسان