کاری سبزیجات رژیمی (کم کلسترول)
این خوراک کاری شامل حداقل سه نوع چربی اشباء شده است.
وعده : چهار نفر
زمان فراهم کردن مقدمات : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۲۳ دقیقه
مواد لازم:
۱ قاشق سوپخوری روغن کانولا.
۱ پیاز متوسط پوست کنده خرد شده.
۲ قاشق چایخوری پودر کاری تند.
۱ فنجان آب سبزیجات.
۸ اونس سس گوجه بدون نمک.
۱ بوته گل کلم ( حاود ۲ پوند) آبپز شده و قطعه شده.
۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده.
۲ زردک پوست کنده و خرد شده.
۱۵ اونس نخود شسته شده و خیسانده شده .
۱/۴ قاشق چایخوری نمک .
۲ قطعه نان تست و یا نان گندم برشته شده.
۱ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت.
طرز تهیه :
۱٫ در یک قابلمه ی نچسب روغن را با درجه ی متوسط داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. و تا زمانیکه پیازها قهوه ای شوند آنها را تفت دهید و پودر کاری را اضافه کنید.
۲٫ در یک لیوان متوسط آرد ذرت را با ۴/۱ فنجان آب سبزیجات مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳٫ باقیمانده آب سبزیجات و سس گوجه و گل کلم و فلفل دلمه ای و زردک و نخود و نمک را داخل مخلوط کاری و پیاز کنید و هم زده و یک لیوان آب اضافه کنید.
۴٫ غذا حاضر است و آنرا با نان تست و یا نان گندم برشته شده سرو کنید.
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ