دیپ سبزی با ارده و پنیر فتا
سه شنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۵۴ ب.ظ
مواد لازم برای ۴ نفر
ارده ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا ۵۰۰ گرم
جعفری تازه و خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کم
گلچههای گل کلم تازه ۲۰ عدد
گلچههای براکلی تازه ۲۰ عدد
مارچوبه تازه۱۵۰ گرم
روش تهیه
پنیر، ارده، جعفری و نمک را در مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس یکدستی حاصل شود. سپس دیپ را در کاسه کوچکی بریزید.
رویش را بپوشانید و دستکم ۱۵ دقیقه در یخچال نگه دارید حالا ۲ لیتر آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بجوش بیاورید و سبزیجات را به آن اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
سبزیجات را بلافاصله در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و سپس آبکشی کنید. دیپ را همراه با سبزیجات میل نمایید.
انرژی کل: ۱۴۰۰ کیلوکالری
زندگی آنلاین