شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی
مواد لازم برای ۴ نفر
باقلای پخته ۳۰۰ گرم ۱۴۴ کیلوکالری
لپه پخته ۵۰ گرم ۶۳ کیلوکالری
پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط (۱۵۰ گرم) ۱۸ کیلوکالری
سیر له کرده ۲ حبه ۰ کیلوکالری
آرد سبوسدار یکسوم پیمانه (۵۰ گرم) ۱۵۵ کیلوکالری
خرده نان یکچهارم پیمانه (۲۵ گرم) ۹۸ کیلوکالری
تخممرغ ۱ عدد ۸۰ کیلوکالری
روغن به مقدار کم
مواد لازم برای تهیه ماست نعناعی
ماست کمچرب دوسوم پیمانه (۱۹۰ گرم) ۷۷ کیلوکالری
پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
نعنای تازه و خرد کرده ۳۰ گرم ۱۲ کیلوکالری
روش تهیه
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. باقلا و لپه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا حبوبات پوره شوند.
اکنون بگذارید کمی خنک شود. سپس پیاز، سیر، آرد، خردهنان و تخممرغ را به مخلوط باقلا و لپه بیفزایید. از مایه با دست مرطوب ۸ عدد درست کنید
و درون سینی فر پوشانده با کاغذ آلومینیومی چربکرده قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه یک طرف شامیها برشته شود در فر قرار دهید.
سپس شامیها را برگردانید و ۵-۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگرشان نیز برشته شود. شامیها را برای پذیرائی در بشقاب زیبائی قرار دهید و با ماست نعنایی میل کنید.
یادآوری: برای تهیه ماست نعناعی تمام مواد لازم را در کاسه کوچکی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
زندگی آنلاین