خوراک مرغ با انجیر و گردو
مواد لازم برای ۶ نفر
ران مرغ (کامل) ۶ عدد (۳۰۰ گرمی) ۵۷۹ کیلوکالری
زیره ۲ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
پودر زنجفیل ۲ قاشق چایخوری ۵ کیلو کالری
دارچین ۲ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری
پیاز قرمز حلقهای خرد کرده ۱ عدد درشت ۲۵ کیلوکالری
زعفران حلکرده ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
آب مرغ یکو نیم پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر) ۷۵ کیلوکالری
عسل ۲ قاشق غذاخوری ۸۶ کیلوکالری
انجیر تازه دو نیم کرده ۶ عدد متوسط ۴۴ کیلوکالری
برگهای اسفناج ۵۰ گرم (ریز) ۵/۱۲ کیلوکالری
گردوی خرد کرده ۶۰ گرم ۴۱۳ کیلوکالری
جعفری تازه و خرد کرده ۲۰ گرم ۷ کیلوکالری
روش تهیه
مرغ و زیره را همراه با نیمی از زنجفیل و نیمی از دارچین در کاسه بزرگی مخلوط کنید. حالا روغن و ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه) از آب مرغ را در تابه مناسبی گرم کنید و مرغ را در آن بپزید تا قدری نرم شود. اکنون مرغ را از تابه خارج کنید. آب مرغ باقیمانده را در تابه بریزید و گرم کنید
و پیاز را به آن بیفزایید تا نرم شود. سپس زعفران و زنجفیل و دارچین باقیمانده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید و هم بزنید تا پیاز معطر شود. آنگاه مرغ را همراه با آب مرغ به تابه برگردانید و بپزید. حالا حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ کاملا بپزد.
اکنون مرغ را از تابه خارج کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند . سپس نیمی از عسل را به سس اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سس قهوهای و کمی غلیظ شود.
در این هنگام انجیرها را بر روی کاغذ روغنی بچینید و روی سینی فر قرار دهید به صورتی که سمت برش خورده آنها به رو باشد و روی آنها از عسل باقیمانده بریزید.
آنگاه حدود ۵ دقیقه زیر گریل از قبل گرم کرده قرار دهید تا کمی قهوهای شوند. حالا مرغ را همراه با اسفناج به تابه برگردانید و بپزید. خوراک مرغ را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بکشید
و با انجیر کاراملی، گردو و جعفری بیارائید.یادآوری: گردو را قبل از مصرف در تابه بریزید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شود. در هنگام تفت دادن پیوسته گردو را هم بزنید.
زندگی آنلاین