ساردین پخته در سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۸ کیلوکالری
سیر له کرده ۲ حبه ۰ کیلوکالری
گوجهفرنگی مینیاتوری ۵۰۰ گرم ۸۵ کیلوکالری
پوره گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم ۷۰ کیلوکالری
زیتون سیاه بدون هسته و خرد کرده ۲۰ عدد ۱۱۵ کیلوکالری
برگهای جعفری تازه و خرد کرده ۵۰ گرم ۱۷ کیلوکالری
ساردین ۱۲ عدد درشت (۴۰۰ گرم) ۶۶۰ کیلوکالری
مواد لازم برای تهیه سالسای لیمو
جعفری تازه و خرد کرده ۶۰ گرم ۲۰ کیلوکالری
پوست لیموی خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
سیر لهکرده ۱ حبه ۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
روش تهیه
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. روغن را در قابلمه متوسطی گرم کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس گوجهفرنگیهای مینیاتوری، پوره گوجهفرنگی، زیتون و جعفری را اضافه کنید و بجوشانید. آنگاه سس گوجهفرنگی فراهم کرده را در ظرف نسوز متوسطی بریزید
و ساردینها را طوری در آن بچینید که پوست آنها آنها به سمت بالا باشد. حالا رویشان نمک و فلفل بپاشید و ظرف را به فر منتقل کنید و حدود ۳۵ دقیقه صبر کنید تا ساردینها بپزند.
اکنون سالسا را بر روی مخلوط ساردین بریزید و میل کنید.
یادآوری: برای تهیه سالسای لیمو، تمام مواد لازم را در کاسه کوچکی بریزید و ترکیب نمایید.
زندگی آنلاین