اسکالوپ بوقلمون و قارچ
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون ۴ عدد (۸۵ گرمی) ۳۶۰ کیلوکالری
پیازچه خرد کرده ۴ ساقه ۲۰ کیلوکالری
سیر خرد کرده ۲-۱ حبه ۰ کیلوکالری
قارچ ۱۰۰ گرم ۱۳ کیلوکالری
فلفل سیاه کمی ۰ کیلوکالری
فیله گوجه فرنگی ۱ عدد ۸ کیلوکالری
روش تهیه
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینه بوقلمونها را بین دو کیسه نایلونی قرار دهید و کمی آنها را بکوبید تا به ضخامت ۵ میلیمتر در آیند. مراقب باشید گوشت بوقلمون پاره نشود!
سپس روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی؛ پیازچهها، سیر، قارچ و گوجهفرنگی را ۱ دقیقه در دستگاه غذاساز بریزید تا ریز خرد شوند.
فلفل را به مواد میانی بیفزائید تا مزهدار شود. روی سینه بوقلمونها را با موادمیانی بپوشانید و آنها را رول کنید. اکنون اسکالوپها را با خلال چوبی دندان محکم کنید.
سپس ۴ مربع ۱۵ سانتیمتری از کاغذ روغنی ببرید و هر یک از اسکالوپهای بوقلمون را در آن بپیچید.آنگاه بستهها را در سینی نسوزی بچینید و ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید.
اسکالوپها را از فر خارج کنید، کاغذش را جدا کنید و به حلقههای ۲ سانتیمتری ببرید.
زندگی آنلاین