مرغ زنجفیلی
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱/۵ کیلوگرم ۱۶۰۰ کیلوکالری
آب حدود ۲ لیتر (۸ پیمانه) ۰کیلوکالری
بادیان ستارهای ۲ عدد ۰کیلوکالری
زنجفیل تازه حلقهای خرد کرده ۵ سانتیمتر ۰کیلوکالری
سیر حلقهای خرد کرده ۱ حبه ۰کیلوکالری
نمک کمی ۰ کیلوکالری
پیاز چهار قاچ کرده ۱ عدد متوسط ۱۸ کیلوکالری
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
سویا سس ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری
زنجفیل تازه و رنده کرده ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
پیازچه خرد کرده ۲ ساقه ۱۰ کیلوکالری
روش تهیه
مرغ را در قابلمه بزرگی بریزید و مقدار کافی آب مرغ به آن بیفزائید تا روی مرغ را بپوشاند. سپس بادیان ستارهای، زنجفیل، سیر، نمک، پیاز و دانه فلفل سیاه را اضافه کنید
و آن را به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را کم کنید و صبر کنید تا مرغ بپزد و آب آن کاملا جذب شود. سپس مرغ را تکه تکه کنید و با سس فراهم کرده و گشنیز میل کنید.
یادآوری ۱: برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
یادآوری ۲: درصورت تمایل، مقداری مغز تخمه آفتابگردان روی غذا بپاشید.
زندگی آنلاین