سالاد لایهای سالمون و آووکادو
مواد لازم
جو ۲۰۰ گرم ۷۲۰ کیلوکالری
فیله گوجهفرنگی خرد کرده ۱ عدد ۸ کیلوکالری
جعفری خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری ۵ کیلوکالری
کدو سبز ۱ عدد ۵ کیلوکالری
فیله ماهی سالمون بخارپز ۲۵۰ گرم ۴۲۰ کیلوکالری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ۰ کیلوکالری
نعناع خرد کرده ۱ قاشق غذاخوری ۵ کیلوکالری
آووکادو ۱ عدد ۱۱۰ کیلوکالری
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری
روش تهیه
جو خیسانده را بپزید، آبکشی کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را با گوجهفرنگی و جعفری مخلوط کنید و کنار بگذارید. آنگاه کدو را خرد کنید و چند دقیقه در آب نمک بجوشانید.
اکنون فیله ماهی را خرد کنید و با کدو، روغن زیتون، نمک، فلفل و نعناع مخلوط کنید. سپس پوست آووکادو را گرفته و آن را ریز خرد کنید. رویش نمک، فلفل و آبلیمو بریزید
و مخلوط کنید. حالا رینگ فلزی را به ترتیب از مخلوط جو و گوجهفرنگی، ماهی، کدو و در آخر آووکادوی مزهدار کرده پر کنید و با قاشق بفشارید. اکنون رینگ را به آرامی بردارید
و قدری از مخلوط روغن زیتون و آبلیمو روی سالاد بریزید.
یادآوری: اگر رینگ فلزی در دسترستان نبود از ظروف شیشهای تک نفره استفاده کنید.
زندگی آنلاین