کباب دریایی با سالاد زنجفیل
از زنجفیل به عنوان یک درمان گیاهی جهت پیشگیری و از بین بردن حالت تهوع ناشی از حرکت ماشین، کشتی و هواپیما و…
مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۱۶ عدد (۷۲۰ گرم) ۷۲۰ گرم ۵۵۰ کیلوکالری
فیله ماهی سفید ۶۰۰ گرم ۱۰۰۰ کیلوکالری
سویا سس رقیق ۲ قاشق غذاخوری ۱۵ کیلوکالری
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری ۵کیلوکالری
جوانه ماش ۲ پیمانه (۱۶۰ گرم) ۵۷۰ کیلوکالری
فلفل دلمهای قرمز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۰ کیلوکالری
فلفل دلمهای سبز خرد کرده ۱ عدد متوسط ۱۰ کیلوکالری
پیازچه خرد کرده ۴ ساقه ۲۰ کیلوکالری
برگهای گشنیز تازه یکدوم پیمانه ۲۰ کیلوکالری
زنجفیل تازه ۵ سانتیمتر ۵ کیلوکالری
روش تهیه
فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی نسوز را کمی چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. پوست و رگهای میگو را بگیرید، اما دم آن را جدا نکنید.
ماهی را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. به ترتیب، ماهی و میگو را در ۸ سیخ چوبی فرو کنید و سیخها را بر روی سینی قرار دهید.سس را در ظرف کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنید
و نیمی از آن را روی کباب بریزید. سیخها را برگردانید تا تمام قسمتهای ماهی و میگو به سس آغشته شود. حالا آنها را حدود ۱۰ دقیقه در فر برشته کنید.
اکنون بقیه سس، سرکه، جوانه، فلفل دلمهایها، پیاز، گشنیز و زنجفیل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. کباب را همراه با سالاد میل نمایید.
زندگی آنلاین