سوپ اسفناج، عدس و سیبزمینی
مواد لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری
پیاز خرد کرده ۱ عدد بزرگ ۱۵ کیلوکالری
کرفس خرد کرده ۱ ساقه ۵ کیلوکالری
هویج حلقهای خرد کرده ۱ عدد بزرگ ۱۸ کیلوکالری
سیر له کرده ۲ حبه ۰ کیلوکالری
اسفناج خرد کرده ۱۰۰ گرم ۲۵ کیلوکالری
عدس ۱۹۰ گرم ۵۶۰ کیلوکالری
سیبزمینی خرد کرده ۴ عدد متوسط ۴۰۰ کیلوکالری
آب مرغ یکونیم لیتر ۳۰۰ کیلوکالری
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری ۷ کیلوکالر
فلفل سیاه کمی ۰ کیلوکالری
روش تهیه:
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، کرفس، هویج، سیر و اسفناج را به آن بیفزائید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید
تا هویج قدری نرم شود. حالا مخلوط سبزیجات پخته، عدس خیسانده، سیبزمینی، آب مرغ، سویا سس و فلفل سیاه را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید.
در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سوپ به آرامی بپزد. سوپ را برای پذیرایی در سوپخوری بکشید و گرم میل کنید.
زندگی آنلاین