سوپی مخصوص تابستان
مواد لازم:
روغن زیتون – یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده- نصف فنجان
تره فرنگی خرد شده -نصف فنجان
کرفس خرد شده – نصف فنجان
فلفل دلمه ای قرمز- یک چهارم فنجان
سیر خرد شده -۳ حبه
عصاره مرغ – ۶ فنجان
برگ بو- یک عدد
آویشن – یک قاشق چای خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
کدوی خرد شده – ۲ فنجان
لوبیا سبز خرد شده- یک فنجان
لوبیا سفید- نصف فنجان
ماکارونی شکل دار کوچک -نصف فنجان
گوجه فرنگی -۲ عدد
ریحان تازه برای چاشنی – به مقدار لازم
پارمیزان رنده شده – مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
یک قاشق روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت گرم قرار دهید. سپس پیاز، تره فرنگی، کرفس و فلفل دلمه را اضافه کنید
و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شود تفت دهید، بعد حرارت را کم کنید تا نسوزد. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر آن مشخص شود.
عصاره مرغ، برگ بو، آویشن و نمک را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید ، وقتی جوش آمد کدو، لوبیا سبز، گوجه فرنگی، لوبیا سفید و پاستا را هم اضافه کنید.
دوباره حرارت را زیاد کنید و بعد از این که جوش آمد، حرارت را کم کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سبزی ها و پاستا بپزد. وقتی سوپ آماده شد، با ریحان و پنیر آن را تزیین و سرو کنید.
خراسان