سس سالسا
این سالسای قرمز روشن را میتوان روی هر نوع ترکیب سبزیجاتی استفاده کرد.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی
۱۰۰ گرم فلفل دلمهای سبز
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پونهی کوهی
۱ قاشق چایخوری تکههای کوچک فلفل
۲ تا ۳ عدد سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
کمی نمک برای مزه
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگیها را بجوشانید و پوست آنها را جدا کنید.
۲. ۲ عدد از گوجه فرنگیهای آبپز را در مخلوط کن بریزید. پودر فلفل قرمز، سرکه بالزامیک و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳. بقیه گوجه فرنگیها را بصورت ریز خرد کنید.
۴. فلفل دلمهای را مستقیما روی شعله کباب کنید تا کمیسیاه شود.
۵. پوست آن را جدا کرده و فلفل را بصورت ریز خرد کنید.
۶. گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را با پالپ گوجه فرنگی اضافه کنید.
۷. پونه کوهی، سیر، سرکه و تکههای فلفل را به سالسا اضافه کنید.
۸. آن را خنک کنید و به همراه کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد، پنیر، کدو و ادویه که سرخ میکنند) سرو کنید.
http://fitnessmagazine.ir/