کیک آناناس وارونه
مواد لازم برای کیک آناناس وارونه:
کره : 50 گرم
شکر قهوه ای نرم : 50 گرم
کمپوت آناناس حلقه ای: برای تزِیین
گیلاس: برای تزیین
کره : 100 گرم
شکر : 100 گرم
آرد : 100 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
وانیل : 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهیه:
* دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* برای تهیه لایه روی کیک، کره و شکر را بزنید تا به حالت کرمی در بیاید.
* برای پخت کیک آناناس بهتر است از یک قالب یا ظرف دایره استفاده نمایید.
* تمام سطح داخلی ظرف را به ترکیب کره و شکر آغشته نمایید.
* سپس حلقه های آناناس را ته ظرف بچینید و در مرکز هرکدام یک گیلاس قرار دهید.
* برای تهیه کیک همه مواد را همراه با دو قاشق غذاخوری شربت کمپوت آناناس، با هم مخلوط نمایید و با همزن برقی خوب به هم بزنید تا خمیر یکدستی تهیه شود.
* خمیر کیک را روی آناناسها بریزید و سطح آن را با قاشق صاف نمایید. آن را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
* برای سرو کیک 10 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. سپس آن را داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفتهاید برگردانید.
* به این صورت، حلقه های آناناس روی سطح کیک قرار میگیرند. کیک را تا زمانی که هنوز گرم است همراه با یک اسکوپ بستنی سرو نمایید.
ضیافتتان شاد و شیرین
نوش جان!