کاربنارا با ذرت تازه
مواد لازم:
۳۴۰ گرم اسپاگتی
نمک
۶ تکه بیکن خرد شده (حدود ۱۷۰ گرم)
۳ فنجان ذرت تازه
نصف فنجان خامه
فلفل سیاه تازه
نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
نصف فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
کاربنارا
طرز تهیه:
اسپاگتی رو طبق دستوری روی بسته در یه قابلمه بزرگ در آب نمک طبخ کنین. بعد از اینکه کمی نرم شدن (مثل زمانی که میخوان دم کنین) اون رو آبکشی کنین.
در همین حالی که اسپاگتی ها دارن میجوشن، بیکن ها رو در یه ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنین تا زمانی که ترد بشن. با استفاده از یه قاشق سوراخ دار بیکن ها رو به یه
بشقابی که با دستمال کاغذی پوشنده شده منتقل کنین تا چربی های اضافه اش رو بگیره. حالا ذرت ها رو از ساقه اش جدا کرده و نیمی از اونا رو داخل مخلوط کن بریزین.
خامه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مونده ای که بیکن ها رو توش سرخ کردین رو داخل مخلوط کن بریزین.
به پوره کردن این مواد ادامه بدین تا زمانی که سس شما یکدست بشه.
حالا پاستای آبکشی شده و داغ رو با سس ذرت، نصف فنجان پارمیسان و مقداری ذرت، بیکن و ریحان مخلوط کنین.
پاستا رو بین کاسه های سرو تقسیم کرده و باقی مونده ذرت ها، بیکن، ریحان رو روش بریزین. در آخر با فلفل سیاه تازه و پارمیسان روش چاشنی بزنین.
نوین زی