گــــــــــردو

کرم کارامل فندقی

چهارشنبه, ۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶ ب.ظ

مواد لازم:


شیر ۷۵۰ گرم

تخم مرغ ۷ عدد


شکر ۲ لیوان

وانیل ۱ پاکت


فندق ریز خرد شده نصف لیوان

روغن ۱ قاشق


طرز تهیه :


در یک قابلمه کوچک ۱لیوان شکر را ریخته و در حرارت قرار میدهیم وقتی کاراملی شد از حرارت برمیداریم حالا کارامل را در ظرفی می ریزیم که بتوانیم آن را در فر بگذاریم و میگذاریم

 سرد شود اگر کارامل سرد نشود ترک برمیدارد. در یک قابلمه شیر را ولرم کرده و ۱ لیوان باقییمانده از شکر را میریزیم هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود وقتی حل شد فندق ریز خرد شده,

کره نرم شده و وانیل را ریخته و هم میزنیم حالا در یک کاسه ریخته ور ویش تخم مرغ هم زده شده می ریزیم و خوب هم میزنیم روی کارامل این مواد راریخته و در سینی فر میگذاریم

در سینی آب ریخته در فر ۱۵۰ درجه بمدت ۴۰-۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد در دمی محیط سرد میکنیم سپس حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس برگردانده و سرو میکنیم.



دکترسلام

  • ۹۴/۰۹/۰۴
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی