کرم کارامل فندقی
مواد لازم:
شیر ۷۵۰ گرم
تخم مرغ ۷ عدد
شکر ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
فندق ریز خرد شده نصف لیوان
روغن ۱ قاشق
طرز تهیه :
در یک قابلمه کوچک ۱لیوان شکر را ریخته و در حرارت قرار میدهیم وقتی کاراملی شد از حرارت برمیداریم حالا کارامل را در ظرفی می ریزیم که بتوانیم آن را در فر بگذاریم و میگذاریم
سرد شود اگر کارامل سرد نشود ترک برمیدارد. در یک قابلمه شیر را ولرم کرده و ۱ لیوان باقییمانده از شکر را میریزیم هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود وقتی حل شد فندق ریز خرد شده,
کره نرم شده و وانیل را ریخته و هم میزنیم حالا در یک کاسه ریخته ور ویش تخم مرغ هم زده شده می ریزیم و خوب هم میزنیم روی کارامل این مواد راریخته و در سینی فر میگذاریم
در سینی آب ریخته در فر ۱۵۰ درجه بمدت ۴۰-۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد در دمی محیط سرد میکنیم سپس حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس برگردانده و سرو میکنیم.
دکترسلام