بیسکویت ویانا
پنجشنبه, ۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ب.ظ
مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
پودر نارگیل ۱ کاسه
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه :
کره نرم شده , شکر, تخم مرع و بکینگ پودر و وانیل را با هم قاطی میکنیم خمیر نرمی است به اندازه گردو برداشته به اندازه انگشت اشاره در آورده ورویش را پهن کرده تا پهن و بیضی شکل شود
در سینی فر چیده ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱۵-۲۵ دقیقه قرار میدهیم شکلات را بطریق بن ماری حل میکنیم و نوک بیسکویت ها را در آن می زنیم رویش پودر نارگیل میزنیم
در یخچال قرار میدهیم تا شکلاتها خودش را بگیرد.
دکترسلام