گــــــــــردو

بیسکویت ویانا

پنجشنبه, ۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ب.ظ

مواد لازم:


کره ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد


شکر ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت


وانیل ۱ پاکت

پودر نارگیل ۱ کاسه


شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

آرد به مقدار لازم


طرز تهیه :


کره نرم شده , شکر, تخم مرع و بکینگ پودر و وانیل را با هم قاطی میکنیم خمیر نرمی است به اندازه گردو برداشته به اندازه انگشت اشاره در آورده ورویش را پهن کرده تا پهن و بیضی شکل شود

 در سینی فر چیده ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱۵-۲۵ دقیقه قرار میدهیم شکلات را بطریق بن ماری حل میکنیم و نوک بیسکویت ها را در آن می زنیم رویش پودر نارگیل میزنیم

در یخچال قرار میدهیم تا شکلاتها خودش را بگیرد.


دکترسلام

  • ۹۴/۰۹/۰۵
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی