گــــــــــردو

دستور تهیه نان مقوی برای فرزندانتان

شنبه, ۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۲ ب.ظ

مواد لازم:


۱ ¼ فنجان آب گرم

۲ قاشق غذاخوری عسل


۲ قاشق چایخوری مخمر خشک فوری

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

½ فنجان تخم آفتابگردان خام


۱ ½ فنجان آرد گندم کامل

½ قاشق غذاخوری نمک


۱ و نیم تا ۲ فنجان آرد سفید

۱ تخم مرغ بزرگ (اختیاری)


طرز تهیه:


۱- مخمر و عسل را درآب گرم حل کنید و اجازه دهید تا به مدت پنج دقیقه استراحت کند و مخمر فعال شود.

۲- تا آماده شدن مخمر ، تخم آفتابگردان ها را با چاقو یا میکسر کمی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ تخم آفتابگردان و یک فنجان از آرد گندم کامل و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

۳- وقتی که روی ترکیب آب و مخمر کف کرد روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و سپس مایع را به ترکیب مواد خشک که قبلا با آماده کرده ایم اضافه می کنیم.

۴- نصف فنجان آرد گندم کامل و نصف فنجان آرد سفید را به آن اضافه می کنیم تا بصورت گلوله چسبناک شود و خمیر را از کاسه روی میز کار قرار می دهیم که از قبل روی آن را آرد پاشیده ایم قرار می دهیم.

۵- بقیه آرد را به آن اضافه می کنیم و به آرامی ورز می دهیم به مدت ۵ دقیقه بعد از این مدت باید یک خمیر لطیف شود که به دست شما نچسبد.

۶- داخل کاسه را کمی آرد می پاشیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی آن را با نایلون می پوشانیم و به مدت ۱ تا ۱:۳۰ دقیقه به آن استراحت می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود.

۷- بعد از استراحت خمیر را به دونیم تقسیم می کنیم و به آنها شکل می دهیم . روی سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و خمیرها را با فاصله روی آن قرار می دهیم و روی آنها را با یک

 پارچه تمیز که مرطوب باشد می پوشانیم و دوباره به مدت ۱ تا ۱:۳۰ ساعت اجازه می دهیم استراحت کند.

۸- فر را حدود ۱۵ دقیقه قبل روشن می کنیم با ۴۰۰ درجه تا گرم شود. سفید تخم مرغ و زرده را از هم جدا می کنیم . یک قاشق آب را با سفیده تخم مرغ هم می زنیم و با قلم مو روی هر قرص نان را

با آن می پوشانیم که این کار اختیاری است . این کار کمک می کند به اینکه روی نان ها قهوه ای و براق شود.

۹- با استفاده از یک چاق روی نان ها را برش می دهیم و برای این کار کافیست چاقو را بصورت افقی رو نان بکشید بدون فشار.

۱۰- نان ها را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۲۵ دقیقه تا زمانی که روی آن طلایی و قهوه ای شود . برای برش نان ها عجله نکنید اجازه بدهید خنک شود نوش جان.



منبع:برترین ها

  • ۹۴/۰۹/۰۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی