سوپ مرغ هندی
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
۲ عدد هویج (خرد شده)
۲ عدد برگ بو
۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
۵۷۰ گرم ران مرغ (بدون پوست)
۲ فنجان عصاره مرغ
۲ فنجان آب
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم فنجان برنج نپخته
۲ عدد سیب ترش (بدون دانه و پوست کنده)
یک چهارم فنجان خامه
یک چهارم فنجان ماست ساده برای تزیین
۱ قاشق غذاخوری پیازچه برای تزیین
طرز تهیه:
یک قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالا قرار بدین ، بعد روغن زیتون و کره رو داخلش گرم کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدین تا زمانی که شروع به نرم شدن کنن.
بعد برگ بو و پودر کاری رو اضافه کرده و خوب هم بزنین.
ران مرغ رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنین تا با مواد داخل قابلمه خوب ترکیب بشه. عصاره مرغ ، آب و نمک رو داخل قابلمه ریخته و بذارین جوش بیاد، بعد حرارت رو به مقداری که مایع آروم
بجوشه کاهش بدین. درب قابلمه رو گذاشته و ۲۰ دقیقه صبر کنین.
۴
بعد از بیست دقیقه تکه های مرغ رو از قابلمه دربیارین (مرغ ها باید پخته باشن، اگه اینطوری نبود اونا رو به قابلمه برگردونده و ۵ دقیقه دیگه بهش زمان بدین) . بعد از درآوردن مرغ ها،
اونا رو روی تخته برش قرار داده واجازه بدین کمی خنک بشن.
برنج و سیب های خرد شده رو به سوپ اضافه کرده و روی حرارت بالا بذارین تا به نقطه جوش برسه ، بعد از اینکه جوش اومد دما رو کاهش داده و بذارین سوپ به آرومی بجوشه.
درب قابلمه رو گذاشته و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا برنج بپزه.
در حالی که سیب و برنج دارن میپزن، مرغ ها رو خرد کنین. بعد از ۱۵ دقیقه مرغ های خرد شده رو به سوپ اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگه زمان بدین. در مرحله ی آخر خامه رو اضافه کنین.
این سوپ رو با پیازچه و ماست سرو کنین.
نوین زی