سالسای ذرت
مواد لازم:
۲ عدد ذرت (بلال)
نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده
۱ عدد فلفل چیلی (بدون دانه و خرد شده)
یک چهارم قاشق چایخوری زیره
یک سوم فنجان گشنیز (به همراه ساقه های نرمش)
۲ قاشق چایخوری پونه کوهی تازه (یا یه قاشق چایخوری پونه کوهی خشک)
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
سالسای ذرت
طرز تهیه:
یه قابلمه بزرگ برداشته و به مقدار ۲٫۵ سانتی متر اون رو آب بریزین و بذارین جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد بلال ها رو از وسط نصف کرده و داخلش بذارین و اجازه بدین برای ۵ دقیقه
بجوشن (البته این زمان بستگی به نرمی و سفتی ذرت ها داره). میتونین برای پخت ذرت ها از مایکرویوو یا گریل هم استفاده کنین.
بعد از پخت ، وقتی ذرت ها سرد شدن، اونا رو از چوبشون جدا کنین.
ذرت ها و بقیه مواد لازم رو در یه کاسه ریخته و خوب هم بزنین تا ترکیب بشن.
سالسای ذرت رو میتونین با ماهی، مرغ یا استیک سرو کنین.
نوین زی