گــــــــــردو

سالسای ذرت

جمعه, ۱۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۰۱ ق.ظ

مواد لازم:


۲ عدد ذرت (بلال)

نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده


۱ عدد فلفل چیلی (بدون دانه و خرد شده)

یک چهارم قاشق چایخوری زیره

یک سوم فنجان گشنیز (به همراه ساقه های نرمش)


۲ قاشق چایخوری پونه کوهی تازه (یا یه قاشق چایخوری پونه کوهی خشک)

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو


سالسای ذرت


طرز تهیه:


یه قابلمه بزرگ برداشته و به مقدار ۲٫۵ سانتی متر اون رو آب بریزین و بذارین جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد بلال ها رو از وسط نصف کرده و داخلش بذارین و اجازه بدین برای ۵ دقیقه

بجوشن (البته این زمان بستگی به نرمی و سفتی ذرت ها داره). میتونین برای پخت ذرت ها از مایکرویوو یا گریل هم استفاده کنین.

بعد از پخت ، وقتی ذرت ها سرد شدن، اونا رو از چوبشون جدا کنین.

ذرت ها و بقیه مواد لازم رو در یه کاسه ریخته و خوب هم بزنین تا ترکیب بشن.

سالسای ذرت رو میتونین با ماهی، مرغ یا استیک سرو کنین.


نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۱۳
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی