سوپ نخود و مرغ
مواد لازم:
۶۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق چایخوری زیره
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
۴ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
۲ عدد برگ بو
۶ فنجان عصاره مرغ
خلال پوست یک عدد لیموترش
۲ قاشق غذاخوری عصاره لیموترش
یک سوم فنجان برنج باسماتی
۴۵۰ گرم نخود پخته
جعفری یا گشنیز برای تزیین
طرز تهیه:
نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.
روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.
پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.
برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.
برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی