ترشی هویج و ترب سفید
مواد لازم:
۵ عدد هویج (پوست کنده)
۲ عدد ترب سفید بزرگ (پوست کنده)
۱ فنجان شکر (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)
۲ قاشق چایخوری نمک
دو و نیم فنجان سرکه سفید
۲ فنجان آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)
چند عدد شیشه (برای نگهداری ترشی)
طرز تهیه:
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید.
ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید
تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید ، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.
حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.
در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.
یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.
۴- این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.
این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی