ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﯿﮏ ﺳﺎﺩﻩ ﺧﺎﻧﮕﯽ
مواد لازم برای پخت اسفنج کیک خانگی ساده:
مواد لازم | مقدار |
آرد | 3لیوان |
شیر | 1لیوان |
تخم مرغ | 3عدد |
روغن مایع | 1لیوان |
شکر | 1.5 لیوان |
بکینگ پودر | 2قاشق چایخوری |
نمک | یک پینچ |
وانیل | 1.4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک ساده خانگی
۱- ابتدا آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید. شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود.
شکر را به آرامی اضافه کنید. حواستان باشد کل شکر را در یک مرحله اضافه نکنید. این مرحله خیلی مهم هست. کمی از شکر را اضافه کنید هم بزنید سپس بقیه شکر را به همین منوال اضافه کنید.
هر چه قدر بیشتر مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیم، کیک بهتر پف خواهد کرد و اسفنج ترد تری خواهیم داشت.
۲- روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. مخلوط الک شده ی آرد، وانیل و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.
۳- قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید) و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
کیک ساده ی ما آماده است.