گــــــــــردو

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﯿﮏ ﺳﺎﺩﻩ ﺧﺎﻧﮕﯽ

چهارشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۲ ب.ظ

مواد لازم برای پخت اسفنج کیک خانگی ساده:

 

مواد لازم مقدار
آرد 3لیوان
شیر 1لیوان
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 1لیوان
شکر 1.5 لیوان
بکینگ پودر 2قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
وانیل 1.4 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه کیک ساده خانگی

۱- ابتدا آرد، وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید. شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید غلیظ شود. 

شکر را به آرامی اضافه کنید. حواستان باشد کل شکر را در یک مرحله اضافه نکنید. این مرحله خیلی مهم هست. کمی از شکر را اضافه کنید هم بزنید سپس بقیه شکر را به همین منوال اضافه کنید. 

هر چه قدر بیشتر مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیم، کیک بهتر پف خواهد کرد و اسفنج ترد تری خواهیم داشت.

۲- روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. مخلوط الک شده ی آرد، وانیل و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.

۳- قالب مناسبی را چرب کرده (فقط کف قالب رو چرب کنید) و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
کیک ساده ی ما آماده است.

 

  • ۹۴/۰۹/۲۵
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی