سوپ تخم مرغ
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ فنجان پیاز خرد شده
۵ فنجان عصاره مرغ (به اضافه ی یک فنجان آب)
نصف فنجان برنج
۴۵۰ گرم سینه مرغ (خرد شده)
نمک
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
۳ عدد تخم مرغ
جعفری تازه
طرز تهیه:
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط روغن را در آن گرم کنید. پیاز را داخل روغن برای ۵ دقیقه تفت دهید. در حالی که پیازها سرخ می شوند، یک قابلمه دیگر حاوی آب نمک روی اجاق گاز
گذاشته تا جوش آمده و بعد برنج را به آن اضافه کنید.
وقتی پیاز آماده شد، عصاره مرغ و آب را اضافه کرده و اجازه دهید بدون درب جوش بیاید. در قابلمه ی دیگر وقتی برنج نیم پز شد، آن را آبکشی کرده و برنج را به قابلمه ای که عصاره مرغ در آن است بریزید.
حالا تکه های مرغ را هم اضافه کرده و ۵ تا ۸ دقیقه اجازه دهید تا بپزند. در طی این مدت غذا را مزه کنید تا اگر نمکش کم است اضافه کنید.
تخم مرغ ها را با هم زن در یک کاسه بزنید. در حین هم زدن آبلیمو را هم به آن اضافه کنید. قبل از اضافه کردن تخم مرغ به سوپ باید دمای آن را ملایم و نزدیک به دمای سوپ کنید.
برای انجام این کار به دو دست خود نیاز دارید! با یک دست مخلوط تخم مرغ را هم بزنید و با دست دیگر یک ملاقه از سوپ داغ را به آن اضافه کنید. این کار را حداقل دو بار انجام دهید.
حرارت زیر قابلمه سوپ را خاموش کرده و در حالی که مخلوط گرم تخم مرغ را به سوپ اضافه می کنید، سوپ را هم بزنید.
مقداری جعفری روی سوپ ریخته و فورا سرو کنید.
ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی